Over Voedselbanken Nederland

Leer ons beter kennen.

“Oog voor voedsel, hart voor mensen”

Bijna 1 miljoen mensen in Nederland leven onder de armoedegrens. Wist je dat niemand honger hoeft te hebben als we voedseloverschotten aan hen geven? Dat is goed voor mens en milieu.

De vrijwilligers bij de voedselbanken delen elke week eten uit aan mensen die dat het hardste nodig hebben. Bedrijven, instellingen, overheden en particulieren helpen met geld, voedsel en diensten.

Help jij ook mee?

Het laatste Voedselbanken Nederland nieuws

HENK STAGHOUWER NIEUWE VOORZITTER VOEDSELBANKEN NEDERLAND

Henk Staghouwer wordt de nieuwe voorzitter van Voedselbanken Nederland (VBN) per 1 januari 2024. De Voedselbanken zijn blij met deze waardige opvolger van Leo Wijnbelt die na 15 jaar dienst de best...

Voedselbanken Nederland op tweede plaats in Goede Doelen Merkenonderzoek

Voedselbanken Nederland staat in Nederland op de tweede plaats als goed doel met de hoogste Merkkracht; een combinatie van naamsbekendheid, waardering en binding.

Algemene Ledenvergadering Vereniging van Nederlandse Voedselbanken in gesprek met minister Carola Schouten. Jaarversl...

Tijdens de Algemene Ledenvergadering werd minister Carola Schouten geïnterviewd, waarna de aanwezige voedselbankbestuurders met haar in gesprek gingen.

Ontvang het laatste Voedselbanken Nederland nieuws via RSS.

Of abonneer handmatig met de Atom URL