Algemene Ledenvergadering Vereniging van Nederlandse Voedselbanken in gesprek met minister Carola Schouten. Jaarverslag 2022 vereniging gepubliceerd.

Zaterdag 1 juli 2023 vond de Algemene Ledenvergadering (ALV) van de Vereniging van Nederlandse Voedselbanken plaats. Tijdens de ALV werd minister Carola Schouten geïnterviewd, waarna de aanwezige voedselbankbestuurders met haar in gesprek gingen.

De minister maakte van de gelegenheid gebruik haar bewondering uit te spreken voor het belangrijke werk van de Voedselbanken. Alle vrijwilligers werden speciaal genoemd en bedankt voor hun onmisbare inzet. We kijken uit naar haar verdere betrokkenheid en steun bij het vergroten van het bewustzijn over voedselonzekerheid en het aanpakken van dit maatschappelijke probleem.

We zijn er trots op wat onze 14.000 vrijwilligers tijdens het afgelopen jaar hebben bereikt en bedanken iedereen die heeft bijgedragen aan dit succes. Laten we de positieve energie vasthouden en ons blijven inzetten voor een samenleving waarin iedereen toegang heeft tot voldoende voedsel.

Het jaarverslag over 2022 staat op de site van Voedselbanken Nederland.

Ontvang het laatste Voedselbanken Nederland nieuws via RSS.

Of abonneer handmatig met de Atom URL