Diversey doneert 76.000 flesjes handzeep aan de voedselbank

20211202_104701.jpg
  • jpg

Hygiëne en voornamelijk handhygiëne is sinds COVID-19 belangrijker dan ooit en behoort dan ook tot de basismaatregelen van het RIVM om het coronavirus te bestrijden. De donatie van 76.000 flesjes handzeep en handdesinfectie van Diversey B.V. Nederland werd dan ook verheugd ontvangen door de voedselbank. Henk van der Meer, bestuurslid Voedselveiligheid van Voedselbanken Nederland, nam de waardecheque in ontvangst van Maaike van Dijk-Kroft, Cluster Marketing Lead Benelux bij Diversey.

Maaike van Dijk-Kroft vertelt: “Als leverancier van desinfectiemiddelen dragen we bij aan een veilige en gezonde omgeving voor mensen. Zeker in deze tijd is dat enorm belangrijk omdat het helpt in het voorkomen van ziekte overdracht van onder andere de griep en COVID-19. Bij Diversey staat het beschermen en zorgen voor mensen centraal. Ook mensen met weinig financiële armslag hebben recht op een veilige en gezonde omgeving, zeker in deze periode. Daarom ondersteunen we heel graag de voedselbank met handzeep en handdesinfectie”.

“Met de gedoneerde producten vanuit Diversey kunnen onze klanten op hygiënisch gebied profiteren, wat zeker van toegevoegde waarde is op dit moment. We zijn dan ook erg blij met de donatie vanuit Diversey!” aldus Henk van der Meer.

Contactgegevens

Ontvang het laatste Voedselbanken Nederland nieuws via RSS.

Of abonneer handmatig met de Atom URL