PolarPack en Froster Frozen Food Logistics sluiten samenwerkingsovereenkomst met Voedselbanken Nederland

PolarPack en Froster Frozen Food Logistics samenwerking Voedselbank.jpg
  • jpg

PolarPack en Froster uit Waalwijk zijn een samenwerking aangegaan waarin PolarPack bulkproducten voor de voedselbanken gaat ompakken naar consumentenverpakkingen. Froster bergt de consumentenverpakkingen op en distribueert ze naar de 10 regionale distributiecentra van de voedselbank.

 

John Rombouts, CEO van Froster, vertelt: ‘Als gespecialiseerd familiebedrijf werken we graag samen met Voedselbanken Nederland om een bijdrage te leveren aan de toenemende vraag aan producten door de lokale voedselbanken. Wij portioneren en etiketteren de bulkproducten die aan de voedselbank worden aangeboden en distribueren deze naar de distributiecentra’.

 

René Nederpelt van Team Voedselwerving van Voedselbanken Nederland vult aan: ‘Als voedselbank zien wij in de retailketen een focus op het terugdringen van verspilling. Dat juichen wij  toe, maar heeft wel als consequentie dat er minder producten voor de klanten van de 173 voedselbanken beschikbaar zijn. Daarom zoeken wij onze producten hogerop in de keten en krijgen steeds meer bulk aangeboden. PolarPack en Froster kunnen deze producten voor ons in een gecertificeerde omgeving verpakken en distribueren. Ze zijn  flexibel en komen ons tegemoet waar mogelijk en nodig. Wij kijken uit naar een langdurige samenwerking’.

Contactgegevens

Ontvang het laatste Voedselbanken Nederland nieuws via RSS.

Of abonneer handmatig met de Atom URL