Gratis zeezeilen voor klanten van de voedselbank

Overstag, man-over-boord, bakboord, kombuis. Ken je deze termen? Ontdek ze aan boord van zeilschip de Eendracht op 17 of 18 juli. Tijdens deze dagtocht leert Zeilschip Eendracht klanten van de voedselbank alle geheimen van het zeezeilen.

Zeilschip Eendracht.jpg
  • jpg

De dagtocht

Na het welkomstwoord van de schipper worden de trossen losgegooid en zetten ze koers naar zee. Eerst een kopje koffie met een koek en dan is het tijd om een kijkje te nemen aan dek. Ondertussen maakt de scheepskok lekkernijen klaar in de kombuis. Tijdens een dagtocht kan je kiezen hoe actief je meewerkt. Zo help je met de navigatie, werk je mee om de zeilen te hijsen, te strijken en te trimmen en sta je natuurlijk zelf aan het roer! Nieuwsgierig naar het leven aan boord van de Eendracht? Ga hier naar de website.

Aanmelden

Stap aan boord van de Eendracht op 17 of 18 juli 2021! Klanten van de voedselbank kunnen zich gratis aanmelden via info@eendracht.nl of bel: 010 – 290 50 00. Bij deelname aan een zeiltocht is een geldig paspoort of ID verplicht. Kinderen zijn welkom vanaf 8 jaar en tot 15 jaar jaar alleen onder begeleiding van een volwassene. Het dragen van een reddingsvest (aan boord beschikbaar) is verplicht voor mensen kleiner dan 1.40 meter.

Contactgegevens

Ontvang het laatste Voedselbanken Nederland nieuws via RSS.

Of abonneer handmatig met de Atom URL