Voedselbanken.nl op tenue Roda JC Kerkrade

De Flow Traders Foundation als hoofdsponsor van Roda JC kiest bewust voor goede doelen en stichtingen voor op de voorzijde van de Rode JC-tenues. Gedurende de derde periode hebben zij gekozen voor Voedselbanken.nl.

Foto van Roda JC
  • jpg
Foto van Roda JC

“Oog voor voedsel, hart voor mensen”

Meer dan 1 miljoen mensen in Nederland leven onder de armoedegrens. De vrijwilligers van de voedselbanken delen elke week voedsel uit aan mensen die dat (tijdelijk) hard nodig hebben. Bedrijven, instellingen, overheden en particulieren helpen met geld, voedsel en diensten. Jaarlijks worden er circa 150.000 individuen geholpen die tijdelijk niet genoeg eigen middelen hebben om te kunnen voorzien in levensonderhoud.

 

Juist nu

Guido Aben, Head of Sales Roda JC: “In deze lastige coronatijd hebben ontzettend veel mensen het moeilijk. Het is daarom extra mooi dat we juist nu Voedselbanken.nl middels deze shirtcampagne nóg meer landelijke bekendheid kunnen geven. Er zijn in Nederland enorm veel mensen die een helpende hand nodig hebben, maar niet weten waar ze met hun hulpvraag terecht kunnen. Voedselbanken.nl kan voor die mensen een bron van hulp zijn.

Vrijdag 15 januari 2021 zal Roda JC voor het eerst aantreden met het logo van Voedselbanken.nl op de voorzijde van het tenue in de thuiswedstrijd tegen De Graafschap.

Contactgegevens

Ontvang het laatste Voedselbanken Nederland nieuws via RSS.

Of abonneer handmatig met de Atom URL