Inzamelingsactie Frame Offices voor de voedselbanken

Frame Offices heeft in de maand juni al haar huurders en partners gevraagd om een donatie te doen voor de voedselbank in hun regio. Frame Offices heeft vestigingen in Rotterdam Blaak, Rotterdam Coolsingel, Leiden, Amersfoort, Hoofddorp, Utrecht, Leiden, Alphen aan de Rijn en Haarlem en zij hebben allemaal meegedaan.

Groei voedselbanken

De voedselbanken signaleren een gemiddelde groei van 5% met uitschieters van meer dan 10% in de eerste 4 maanden van dit jaar. Dat betekent dat ze wekelijks 5.000 meer mensen helpen. In totaal worden momenteel 93.000 mensen geholpen. Voedselbanken ervaren het ook als een enorm gemis dat het contact met de klanten momenteel echt minder is. Er is nauwelijks tijd voor een belangstellend praatje. En de arm om de schouder zit er nu echt niet in. De eenzaamheid bij veel van hun klanten was al een probleem en die is nu alleen maar groter geworden.

Specifieke donaties

Omdat alle voedselbanken zo hun eigen behoeftes én tekorten hebben, is met al deze vestigingen contact gezocht en hebben zij heel specifiek donaties aan kunnen vragen. Van pasta’s tot schoonmaakmiddelen en van gemalen koffie tot luiers. Er zijn veel individuele donaties door medewerkers van onder andere Olympia Uitzendbureau, Clear Channel Nederland en IATA gedaan maar ook hebben bedrijven hun goede doelen budgetten aangesproken. Zo heeft EPAM, die in Hoofddorp is gevestigd, een donatie van €1700,00 gedaan en de lokale Albert Heijn XL heeft daar nog een flinke duit bovenop gedaan. Ook de firma’s Klik Elektro- en Klimaattechniek en V&W facility Services hebben prachtige giften gedaan om deze sympathieke actie te ondersteunen. Frame Offices is enorm trots op de hoeveelheid producten die is opgehaald met alle partners en hopen dat meer bedrijven acties zullen ondernemen om die mensen te helpen die door de Corona Crisis zijn aangewezen op de hulp van de voedselbanken. Bedankt Frame Offices!

Frame-actie_voor_de_voedselbank-300x300.jpg
  • jpg

Contactgegevens

Ontvang het laatste Voedselbanken Nederland nieuws via RSS.

Of abonneer handmatig met de Atom URL